sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Banoffee

Eilen tein jälkiruoaksi banoffeeta. Miehen lempparia. Ja mun kun se tulee niin äkkiä tehtyä. En keittänyt kondensoitua maitoa niin kun se yleensä keitetään vaan laitoin sellaisenaan sen tähän.
Tuo Markomilkin maito ei sovi niin että laittais suoraan ilman keittämistä. Eli sitä pitää keittää vedessä tlkkeeineen päivineen kolme tuntia.

Murusta ensin n.250-200g keksejä ja sekoita ne voisulan kanssa. Voisulaa laitoin 75g. Mitä enemmän sitä kovempi pohja. Mulla tuli jo vähän liian kova. Levitä vuoan pohjalle.


Seuraavaksi levitä kondensoitumaito ja banaanit. Vaahdota purkki kermaa.


 Ja levitä se kaikkien päälle.
Sopivan nopea vaikka vierasvaraksi. Banaanien tilalle voi laittaa vaikka puolukkaa tai mitä nyt ikinä kaapista löytyykään. 

Ja sitten vaan herkuttelemaan! NAM! 

-Annika-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti