torstai 7. helmikuuta 2013

ompelua

isoveli sai uuden hupparin.
ja nukke sai vaatteet päälle. 

ilmanen huppari. 
Kiitos Jaana kankaista.

7 kommenttia:

 1. Oi ku ihania. Huippu ku ossaat ite ommella vaatteita, ite en oo ku pari nukenvaatetta ommellu ja lakkeja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saikku! :) En mäkään nyt mikään hyvä ompelee oo. Toiki oli ihna oma näkemys hupparista.

   Poista
 2. Itellä oli kans kauan aikaa ompelikone kaapissa ku ärsytti ku isompi poika oli koko aika sähläämässä siinä vieressä ja sotki sillä aikaa koko huushollin. Mut nyt oon oppinu ompelee niin etten välitä vaikka koko kämppä olis sekasi ja monesti poika istuu sylissä kun ompelen. ja noi tekeleet on semmosia kakkoslaadun juttuja ettei niitä kaikille voi näyttää.

  VastaaPoista
 3. Tässä oli hennan komentti. miten sitä ei näy. :(

  VastaaPoista
 4. mahtavia!! ja kiva ku kankaat päässy käyttöön, pois pölyttymästä..;) mä tuun perässä, mut vielä en aivan sammaa kyllä pystys..:P hyvä sä!! -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä Jaana pystyt jos ei oo niin nuukaa minkä näkönen se on nurjalta puolelta. Ei totakaan yksilöä voi kenellekään näyttää livenä. Koti paitana pysyy. ;)

   Poista
  2. höpöhöpö pyhäpaijaksihha tuo kelepaa..ja kelepaa nukkeaki poikeitten kanniskella sielä!:) mä kovasti yritän..mä vielä onnistanki joskus! konneet lähtee huoltoon vissiinki ens viikolla. jospa sitte ei menis turhaa aikaa lankojen laittoo ja syltyn selevittelemiseen. ,mut luovuttanu en oo..;) (konneet vissii ottanu ihteesä loman aikana.:P)

   Poista