perjantai 22. maaliskuuta 2013

Tropiikin valkosuklaa mousse

Laitan tähän alkuperäisen ohjeen. Ite en ole laittanut ollenkaan passionhedelmää, muuten ohjeen mukaan oon tehny.

Tropiikin valkosuklaa mousse
2dl kuohukermaa
75g valkosuklaata
1 passionhedelmä
1 prk lasten mangososetta

Kiehauta kuohukerma kattilassa ja nosta levyltä. 
Lisää paloiteltu valkosuklaa. 
Sekoita nuolijalla, kunnes suklaa on sulanut.

Kaada seos jäähtymään kulhoon ja peitä kelmulla. Anna seoksen jäähtyä vähintään 4 tuntia viileässä.

Vatkaa valkosuklaa kerma vaahdoksi. Kaavi passion hedelmän sisus siivilän läpi seokseen ja sekoita joukkoon mangosose. Sekoita kevyesti.

Leikkaa suklaamunat puoliksi ja laita moussea suklaamunan sisälle ja nauti! 



Vaahtokarkkimassan tein tällä ohjeella. Ite en alkanut kuvaileen vaiheita. 

-Annika

2 kommenttia:

  1. Vesi herahti jo kielelle :P Ei varmaa tarvi kovi monta suklaamunnaa yhteenkyytiin syyä,ko on jo makiasta massu täynä :D Täytyy koklata :)

    -Sanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mulle ainaki riittää yks kerralla. Miehelle niitä tais mennä kolme. ;)

      Poista