tiistai 30. heinäkuuta 2013

arkea ja sunnuntaita

Viime viikolla sain mustikkaa lisää enkä meinannu niitä saada perkattua poikien häärätessä jaloissa.
Hain varastosta ISON pahvilaatikollisen leluja. 
Siinä menikin pojilla muutama tunti että ne tyhjensi ja leikki "uusilla" leluilla.Sunnuntaina mies oli vissiin saanu auringonpistoksen kun ehotti että mennään retkelle pyörillä. 
Niin sitä sitten mentiin. :)


Erämaassa pienen järven suojärven rannalle mentiin. Pojat ja mies kävi uimassakin. 

Annika

6 kommenttia:

 1. Heh...onpas siinä pojilla leluja. Varmaan hetki oli rauhallista lelujen kanssa. Mukavan näköisiä kuvia retkeltä. t.Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi. :) Juu lelut oli lattialla sitten pari päivää kun äiti ei jaksanu alkaa selvittää niitä mitkää viedää takas varastoon ja mitä jätetää.

   Poista
 2. kivan näköstä ja kuulosta arkea ja sunnuntaita!<3 pitäs ehkä kokkeilla tuota lelujen varastointia tääläki, ku pasi muistaa omasta lapsuuestaan kui jännää se oli ku sai sit niitä uusiavanahoja leluja sieltä varastosta taas leikkeihin..nuo koko perheen pyöräretket on nii parhaita! meki pystytään niitä taas harrastaan, ku nuorinki pyssyy peräkärryn kyytissä..:) -jaana-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ku olis joulu tullu pojille. Isoveliki löysi monta pikku traktoria mitkä on ollu varastossa oottamassa että poika vähän kasvaa. niillä on nyt sit leikitty monta päivää jo.

   Poista
 3. Mukavalta kuulostaa! Sydämeni jo niin halajaa tuonne syvänmaalle, pienten järvien rannalle.. Mukavaa arkea teille sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Uskon että alkaa oleen jo ikävä koti suomeen! Kyllä sitä sit varmaan taas osaa arvostaa eri tavalla mitä aikaisemmin. :) SAmoin teille Sinne!!

   Poista