perjantai 19. syyskuuta 2014

virkattu villatakki 2

Virkkasin vanhimmalle pojalle samanlaisen villatakin kuin keskimmäiselle. 
Kun pojan pitää saada aina samanlainen mitä toisetkin saa, siis jos ite oon tehny. 
Niin äiti totteli poikaa ja teki villatakin.

nyt tuli huonolaatusia kuvia kun poika ei iltavilleiltään pysyny rauhassa.


Poika halusi itse valita napit takkiin ja ite päätti että punaiset laitetaan. vaihtoehtoja oli mustasta sinisestä vihreestä valkoisesta ruskeesta ym ym. 
Mutta punaiset piti saada eikä äiti siihenkään mitään vastaan laittanut.


-Annika-

8 kommenttia:

 1. Ihana. Millä ajalla näitä teet? :) käyn välillä ihailemassa tuotoksiasi, itse en tällä hetkellä saa mitään ylimääräistä aikaiseks, virkkailut odottaa keskeneräisinä. Itsekin siis olen kolmen pienen äiti. Toki nuorimmaiseni nukkuu niin huonosti, etten itse jaksa juuri valvoa kun lapset menee nukkumaan. Mutta ihailen aikaansaannoksiasi. Tehokas ainakin olet!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla pitää olla aina joku keskeneräinentyö lähettyvillä. Virkkaus on siitä helppo vaikka pikkusen purkaantuis niin on helppo ettiä vain yksi silmukka. Joka välissä kun muutaman silmukan saa aikaseksi niin pikkuhiljaa valmista tulee. Pojat onneks viihtyy keskenään paljon ja leikit sujuu jo kolmistaankin. :) Käsityöt on mun henkireikä kun en muuta harrasta ja vaikea lähteä muualle harrastamaan kun mies on iltamyöhään töissä ja sitten joskus jos tulee aikasemmin kotiin niin ei malta heti lähtä ite kotoa pois. Pojat menee 20-21.00 nukkuu niin itellä on sen jälkeen parituntia aikaa tehä omia juttuja ennen ku ite malttaa mennä nukkuu. Jospa se sinullakin joskus koittaa aika että pysyt uudestaan keskittyyn käsitöihinkin.

   Poista
 2. Aivan Ihanat neuleet! :)

  VastaaPoista